Hlavní obsah
Článek

Rocker Pepa Vojtek (58) se bojí rozvodu. Podle informací Expresu každé pondělí navštěvoval manažerku Kamily Nývltové Veroniku Šimůnkovou.

Vojtek se nechal slyšet, že se jedná o pracovní schůzky, protože připravují nové cédéčko Kamily Nývltové. Vzápětí ale dodal, že se bojí rozvodu s manželkou Jovankou, která na něj prý žárlí, a proto o jeho pondělních schůzkách nevěděla. Jovanka Vojtková má na celou kauzu jasný názor.

„Nejsem tou manželkou, která trpí svému manželovi nevěry, radši bych šla jinam. Pokud se to potvrdí, půjdu o dům dál,“ řekla webu s tím, že si myslí, že jim manželství s Vojtkem funguje a nemá důvod ho hlídat a kontrolovat.

„Čekám, až přijde domů a co mi řekne. Jak se k tomu postaví. Pokud řekne, že s ní má vztah a chce s ní být, jdeme od toho, pokud řekne, že ne, uvidím. Jsem zvědavá, jak se k tomu postaví on,“ dodala.

Jovanka je Vojtkovou třetí manželkou, mají spolu syny Adama a Alberta. Z manželství s Libuškou Rohlíčkovou má Pepa syna Matyáše, ze vztahu se Sabinou Laurinovou má dceru Valentýnu a z prvního manželství syna Josefa.

Paradoxní je, že Jovanka začala mít pletky s Vojtkem v době, kdy byl ženatý s Libuškou. A navíc to byla její nejlepší kamarádka. Libuška tak tehdy přišla o kamarádku a manžela najednou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám