Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V New Yorku se odehrála jedna z nejočekávanějších módních událostí roku, předávání cen CFDA Fashion Awards. Nechyběla řada celebrit, které jsou samy často módními vzory. Mezi ně se řadí i Jennifer Lopez (54), která vynesla dvoudílný model od Ralpha Laurena.

Není divu, že si zpěvačka odnesla cenu za módní ikonu. Horní díl modelu zdobilo neuvěřitelných 43 200 krystalů. K tomu zvládla na odiv vystavit svaly, na kterých velmi tvrdě dře v posilovně.

Na akci Jennifer samozřejmě doprovodil i snoubenec Alex Rodriguez, který své milované před akcí vyznal lásku na svém instagramovém účtu. „Na světě je hodně ikon, ale jenom jedna Jennifer Lopez,“ napsal k fotce, na které sedí vedle své drahé polovičky.

JLo a A-Rod se před nedávnem zasnoubili, ale prozatím není jasné, na kdy je svatba naplánovaná. Jennifer oslaví v červenci 50. narozeniny, ale v žádném případě nehodlá zpomalit pracovní tempo. Na léto má naplánovanou sérii koncertů, na které pilně trénuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám