Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně netradiční prostor pro focení nové kolekce si vybrala návrhářka Alena Wilson. Zpěvačku Renatu Drössler (60), tu dokonce hodně odhalenou, a moderátorku Jolanu Voldánovou (55) nechala v podpatcích nastoupit na asfalt letiště v Hradce Králové, kde pózovaly mezi drahými letadly a helikoptérami, nechybělo ani luxusní ferrari.

"Tohle je soukromé letiště, kde se pohybují spíš luxusní stroje, a tak jak je to tady unikátní a luxusní, tak taková je i moje móda," v odpovědi zrovna skromností neoplývala návrhářka, která fotila mix módy pro všechna čtyři roční období. "Je to opět o ženách a jejich křivkách, myslím, že se nám střihy neobyčejně povedly, materiály jsou opravdu luxusní a myslím, že výsledek bude stát za to," mínila.

A proč opět jako své tváře nezvolila klasické mladé modelky, ale ženy, které už se ve světě šoubyznysu nějakou dobu pohybují? "S oběma jsem už letos spolupracovala a zaujaly mě tím, že každá je úplně jiná. Tím vlastně naplňují i moji vizi, že tvořím pro reálné ženy, ne pro nějaké manekýny," vysvětlila Alena.

Reklama

Další články

Načítám