Hlavní obsah
Článek

Sama byla vzorňačka, a dokonce plakala, když měla na vysvědčení ve 4. třídě jednu dvojku, z prvouky. Jinak ale dělala modelka Tereza Budková (33) mamince, která s ní zůstala po rozvodu sama, jenom radost. Stejné nároky má i na i na svoje nevlastní sourozence, které vídá u svého otce.

"Tedy, abych to upřesnila, v deváté třídě už jsem na to trošku kašlala, protože jsem byla přijatá na střední školu. Ale dobře jsem se učila i na gymplu a pak na policejní akademii, i když jsem měla kvůli modelingu individuální studijní plán," vzpomínala bývalá Česká Vicemiss.

Její otec má další děti, patnáctiletou dceru a sedmiletého syna. Od těch nevlastní ségra vyžaduje totéž, co splňovala ona. "Vždycky, když přijdu, chci od nich ukázat žákovskou knížku. A kritizuju jim známky," smála se Tereza.

Ta si zatím nevlastními sourozenci vynahrazuje vlastní děti. S přítelem, bývalým hokejistou Ondřejem Pavelcem, se do zakládání rodiny neženou. Na svatbu a potomky je podle ní ještě času dost. "Až to přijde, tak to přijde," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám