Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge Catherine (42) se v neděli účastnila vzpomínkového ceremoniálu s názvem Remembrance Sunday ceremony na počest padlých britských vojáků. Významná událost, která se konala v londýnském Westminsteru, pro ni byla první podobného duchu a přestože se na Catherine upíraly zraky tisíců lidí, jako vždy dokázala být velice elegantní a noblesní. Nebylo však možné si nevšimnout i toho, jak dobře si rozumí s vévodkyní z Cornwallu Camillou, manželkou prince Charlese...

Dámy se několikrát neudržely, cosi si špitaly a smály se. Následně však opět s vážnou tváří uctívaly památku všech padlých obětí britské armády. Trojici šlechtičen doplňovala ještě vévodkyně z Wessexu Sophie. Všechny tři měly na svých černých sakách připnuté květy vlčího máku jako symbolu Dne válečných veteránů.

Krásná Catherine ani tentokrát ve výběru svého oblečení a především elegantního kloboučku neudělala krok vedle. Spolu s mladším sestrou Pippou Middleton se letos jen těsně nestaly nejlépe oblékanými slavnými sestrami světa v žebříčku prestižního amerického magazínu Vogue. Jen o chlup je předběhla dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsenovy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám