Hlavní obsah
Článek

Herečku Jaroslavu Obermaierovou (77) v poslední době trápily zdravotní problémy, které jí kvůli bolestem pořádně znepříjemnily život. Zdravotní pojišťovna herečce nakonec schválila léčbu ve formě injekcí, které si už skoro dva měsíce píchá. My jsme ji navštívili v Divadle Broadway, kde účinkuje v muzikálu Kvítek mandragory, a musíme uznat, že herečka vypadá naprosto skvěle.

„Cítím se líp, je to o dost lepší. Už nemám ty ukrutné bolesti a opravdu den ode dne je to lepší,“ sdělila nám herečka, která stále natáčí roli drbny Nyklové v seriálu Ulice. Nás samozřejmě zajímalo, jaké má plány na léto. „Přes léto máme v divadle prázdniny, v Ulici mám také přestávku. Léto strávím na chalupě, moc se na to těším, budu přijímat návštěvy, přijedou za mnou přátelé,“ práskla nám Obermaierová.

Herečka nyní září optimismem a je moc ráda, že už se cítí lépe, právě i díky schválené dlouhodobé léčbě. „Musím říct, že některé dny pro mě byly fakt peklo a těšila jsem se celý den na to, až budu doma. I přes ty ukrutné bolesti jsem však točila a chodila na zkoušky do divadla,“ dodala závěrem Jaroslava, která od září opět naskočí do muzikálů Kvítek mandragory a Mýdlový princ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám