Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy Beverly Hills 90210 se momentálně vídají poměrně často, neboť společně natáčí pokračování kultovního seriálu. Že jsou si představitelky známých postav blízké i v soukromí, potvrdily společným snímkem z rodinné večeře. Tori Spelling (50), Jennie Garth (47) a Gabrielle Carteris (58) neváhaly ani vteřinu a zapózovaly v plavkách. Fotografii sdílela Spelling na svém instagramovém účtu.

Tori a Jennie alias Donna a Kelly dokonce oblékly bikiny, všechny vypadaly opravdu bezvadně. Carteris alias Andreu, která je téměř na prahu šedesátky, fanoušci pak v komentářích chválili za odvahu. Spelling se u dalšího snímku rozplývala nad jejich přátelstvím, které je podle všeho velmi silné.

„Nikdy jsem nechodila na vysokou, ale teď mám za spolubydlící tyto krásné dámy, které mi přes léto budou dělat společnost,“ napsala k fotce.

Seriál se natáčí ve Vancouveru, kde spolu herečky tráví hodně času. Ostatní hvězdy Jason Priestley, Shannen Doherty, Ian Ziering a Brian Austin Green jsou rovněž součástí nového projektu. Seriál by měl v USA odstartovat už začátkem srpna.

Reklama

Další články

Načítám