Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plus size modelka Ashley Graham (36) se snaží dlouhodobě budovat v ženách sebevědomí, i když nemají míry 90-60-90. Sama ovšem v rozhovoru pro Harper´s Bazaar přiznala, že nejistotu z nedokonalostí svého těla pociťuje také.

„Vždy jsem byla velice upřímná ve sdílení nejistot, které pociťuji. Celulitida, špeky na zádech. Otevírá to diskuzi s dalšími ženami, které se tak snadněji svěří, co trápí je. Když se všechny cítíme podobně, proč se kolem toho tedy tolik stresujeme? Na terapii jsem sice nikdy nebyla, ale věřím, že už jen otevření tohoto tématu a povídání si o něm pomáhá.“

Možná vás to překvapí, ale modelka má i upozornění na články, které o ní vyjdou, a prý nezná nikoho, kdo je na obdobné pozici jako ona, kdo by to tak nastavené neměl. „Jestli mi záleží na tom, co o mě lidé říkají? Ano i ne. Poslouchám své fanoušky a vážím si jejich zpětné vazby. Hejtry přehlížím, jejich slova totiž mají za úkol jen ubližovat."

Ashley už je 9 let vdaná, a takhle se staví k otázce ohledně dětí: „Děti nejsou v tuhle chvíli na pořadu dne. Teď ne, časem ano. V létě oslavíme deváté výročí svatby a já se stále cítím moc mladá na to mít děti. Pořád mám před sebou mnoho projektů, které chci ještě budovat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám