Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znal ji jen málokdo, ale stačil jeden rychlý úprk a proslavila se. Modelka a herečka Kinsey Wolanski (22) vtrhla na fotbalové hřiště v sexy plavkách přímo během finále Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Tottenhamem.

Její úprk před policisty ve stylu Forresta Gumpa zpestřil už tak velkou fotbalovou podívanou s vítězným koncem pro Liverpool.

Rusko-americká modelka má exhibicionismus v krvi.

Stejně jako celá řada dalších krasotinek nafotila ve slunné Kalifornii žhavou reklamu na tamější značku balené vody. Tehdy se v odvážných pózách nakrucovala s basketbalovým míčem. Zápas NBA ale zatím nenarušila.

Kinsey Wolanski běžela v plavkách přes fotbalové hřiště. Narušila finále Ligy mistrů.

Pohledná Kinsey se teď proslavila a určitě se může těšit na řadu lukrativních nabídek na focení. Prsatá blondýna tvoří už nějaký ten pátek pár s ruským youtuberem Vitalijem Zdoroveckým.

U něj hledala inspiraci, protože youtuber pro změnu vběhl na hřiště během finále mistroství světa ve fotbale v Brazílii (2014). Od té doby nesmí na stadiony, a tak místo sebe poslal svou milou. Fotbal teď mají zakázaný oba dva, ale existuje ještě spousta sportů. A tihle dva určitě něco vymyslí...

Reklama

Další články

Načítám