Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) ráda ukazuje své tělo. A když zrovna neprovokuje odhaleným dekoltem, nahradí ho zadek. Ten odhalila v sexy modelu na udílení cen Global Social Awards.

"Byl tady dress code chic. Tak jsme se rozhodli s návrhářem a stylistou Samem Dolcem pro něco klasicky sexy. Mám vysoké kozačky, vysoké kalhotky, které patří k outfitu, nemám domácí bombarďáky. Je to odhalenější zezadu, to ano. Vlečka je dlouhá, vzadu průsvitná. Cítím se v tom dobře. Doufám, že to nepřeháním, že to není vulgární. Je to můj styl," řekla Super.cz Makarenko.

Ta svému stylistovi důvěřuje. "Ví, co mi sluší. Dokud je co ukazovat, tak proč ne. Teď pilně cvičím, makám na sobě, tak to musím ukázat. Jinak by to cvičení bylo skoro zbytečné, dodala se smíchem.

Makarenko po dlouhé době do společnosti doprovodil její partner Zdeněk Bahenský, kterému ve Francii skončila hokejová sezóna. "Jsem ráda, že je tady se mnou. Osm měsíců byl pryč, naposledy jsme se viděli před dvěma měsíci. Je to hezký, že ho mám doma," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám