Hlavní obsah
Článek

Houslistka a zpěvačka Pavlína Dubná (37), která na jaře ukončila vztah se Sámerem Issou (38), a prohlásila o něm, že má vážné potíže s drogami, natočila písničku Hořká rána. Celá je o jejím vztahu s mladým zpěvákem a rozhodně ho v ní nešetří. "Je to moje poslední sbohem Sámerovi," říká Pavlína. Podívejte se na světovou premiéru klipu jen u nás na Super.cz a přečtěte si, co na drsný text své bývalé lásky říká sám Issa.

Klip dnes Pavlína slavnostně pokřtí v Jazz Docku Praha za přítomnosti posledního žijícího člena kapely Village People Richarda Trifana, který jej spolu s hlavním spolupracovníkem Pavlíny Luciem Vacca produkoval.

Sladkobolná píseň je pokusem o zapomnění na vztah plný lásky a nakonec i nenávisti. "Rozchod byl pro mě těžký. Ale jinak to nešlo. Sámer byl v zajetí látek, které ho ohrožovaly a úplně ho změnily," říká dnes Dubná.

"Nic ti nevyčítám, ďáblovi se neprodává, ďáblovi se dává... S tebou jsem žila sladký sen až do toho hořkého rána..." zpívá v klipu Pavlína v jasné narážce na údajné Sámerovy drogové úlety.

Její slova o drogách Issa již několikrát odmítl. "Jsou to nesmysly. Pro mě už ten člověk neexistuje. Ať si dělá, co chce. Pokud není schopná vlastní produkce a musí si dělat popularitu na známějších lidech, ať si poslouží," mávl rukou nad klipem Sámer, který sám má křest desky 23. listopadu. "Všechny písničky, které jsme dělali s Pavlínou, jsem z ní pochopitelně vyhodil," dodal Issa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám