Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před patnácti lety se umístil jako sedmý v první řadě SuperStar. Pohybovat se ve světě šoubyznysu mu ale stačilo jen pět let. Standa Dolinek, který díky svému smyslu pro humor patřil mezi nejoblíbenější soutěžící, se vrhl do úplně odlišné oblasti. A také se přestěhoval. Žije teď v Ostravě. To bylo ovšem kvůli partnerovi, s nímž se před pár týdny rozešli.

"Řekl jsem si, že už je toho dost a chci stát pevnýma nohama na zemi, takže jsem opustil celou sféru médií, bulvárního tisku a hudby," vysvětlil nám na srazu finalistů po neuvěřitelných 15 letech. "Mám kancelář pojišťovny, to mě živí už několik let, předtím jsem pracoval v bance. Tenhle svět mě začal bavit," dodal.

S tím, že ho lidé pořád ještě identifikují jako finalistu první SuperStar, se ale setkává dodnes. Moc se nezměnil, takže ho stále poznávají i na ulici. "Já vlastně nemám problém, abych občas někde zazpíval. Vystupuju na menších akcích, kde si mě objednají, ale už nechci, aby mě to živilo. To je moc velká nejistota. Chci to mít jen jako koníčka," míní Standa.

V partnerském životě to Standovi aktuálně nevyšlo. Rozešli se s přítelem. "Po osmi letech jsme se před třemi týdny rozešli. Ještě se po nikom jiném nerozhlížím, nemám to zapotřebí. Asi si spíš od partnerského života oddechnu, srovnám si myšlenky a bůhví, jak to ještě bude," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám