Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Křehkou herečku Báru Fišerovou (41) můžeme již tři roky vídat v oblíbeném primáckém seriálu. Představitelka sestřičky Pavly z Modrého kódu sice zvládá v nemocničním prostředí fungovat před kamerou, v osobním životě je to pro ni ale nadlidský úkol.

„Natáčení je hrozně fajn, je tam skvělá parta a užívám si to už třetím rokem. Je to můj první takhle velký seriál. Obdivuji doktory a sestřičky, já bych tuhle práci dělat neuměla,“ svěřila se Bára s tím, že má z nemocnic fobii.

„Naštěstí musím zaklepat a děkovat tam nahoře, že se mi nikdy v životě nic nestalo. Dokonce jsem ještě nikdy nebyla v nemocnici. V reálu tedy tohle prostředí opravdu neznám. A musím říct, že k doktorům moc nechodím. Musela bych se plazit po čtyřech, abych tam došla, mám fobii z bílých plášťů a při pohledu na krev omdlívám,“ prozradila herečka na večírku luxusního šampaňského, které také neodmítla.

„Ráda si dám, normálně ale musím říct, že šampaňské příliš nepiji,“ prozradila Fišerová, která vedle natáčení známého seriálu pracuje také v zahraničních produkcích.

„Zrovna točím koprodukční film s americkou produkcí a je to nádherná práce. A bojuji o jednu roli v českém filmu a doufám, že to vyjde. V zahraničí pracuji, dost často točím v německých filmech, protože mluvím dobře německy,“ prozradila sympatická herečka.

Reklama

Další články

Načítám