Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani po šedesátce neztrácí Chantal Poullain (67) mladistvou svěžest. Nejenže vypadá stále skvěle, ale i elánu má na rozdávání. Důkazem je její neúnavná pracovní píle, která vyplní i větší část jejího prázdninového programu.

V nabitém diáři proto najde opravdu jen malé místo pro krátkou zahraniční dovolenou. „V létě bych chtěla navštívit maminku a sestry ve Francii. Ale jinak moc času mít nebudu, protože se musím učit texty na nové představení, které je náročné, a do toho budu mít samozřejmě další představení,“ přiznala herečka, kterou letos v listopadu čeká premiéra komedie Rebelky v Divadle Bolka Polívky.

Zbytek volného času pak bude trávit se synem Vladimírem Polívkou (29). „Vladimír točí celý červen a červenec a srpen má volnější, tak jsme si říkali, že budeme spolu aspoň na Moravě, kde má domek, na který máme málo času a potřebuje nějakou údržbu,“ plánuje si Chantal a dodala, že tam ve dvou rozhodně nezůstanou, neboť je navštíví spousta přátel.

Reklama

Další články

Načítám