Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příroda je pro Kristýnu Frejovou velmi důležitá. Hvězda seriálu Modrý kód navštěvuje přírodní krásy po celém světě a propadla také lezení po horách.

To hezké, co jí příroda dává, se jí snaží vracet. Herečka se snaží jít příkladem a v rámci běžného fungování se vyvarovat použití jednorázových plastů.

Kvůli tomu má stále při sobě velký batoh napěchovaný spoustou ne zcela obvyklých věcí. Asi byste byli překvapeni, co všechno se v jejím zavazadle nachází.

„Svůj dvacetilitrový batoh nosím pořád. Nosím v něm spoustu věcí. Vnitřně jsem se rozhodla neplastovat, tak je pro mě nepředstavitelné koupit pití v plastové lahvi. Čím víc tomu propadnete, tím větší je to adrenalin,” prozradila nám na tiskovce Letní scény Divadla Ungelt herečka a dále popsala, co se v jejím kouzelném batohu nachází.

„Já proto s sebou tahám velké skleněné lahve na kafe, na vodu. Mám tam taky box se šminkama. Najdu tam spoustu nabíječek a šňůr.”

Reklama

Další články

Načítám