Hlavní obsah
Článek

Během letních prázdnin čeká Kristýnu Frejovou sice několik pracovních projektů, například bude hrát v představení Jak zabít komika na letní scéně divadla Ungelt. Sympatická herečka si ale najde čas i na cestování.

Zatímco její dcera Ráchel odjede s kamarády na sportovní tábor, herečka se vydá objevovat krásy Normandie. „Jsem fanda do válečných filmů. Pojedu se podívat do míst, kde došlo k vylodění spojenců a konečně navštívím Omaha Beach,” svěřila se nám herečka.

Nebude chybět ani společná dovolená s dcerou. „Dáme si jako každý rok Chorvatsko. Na ostrově Rab máme takové nádherné místo, nikomu neřeknu, kde to je, protože tam opravdu za celý den nepotkáte ani živáčka. Neznám nic nádhernějšího než si zacvičit při východu slunce Tai-chi a pak skočit rovnou do moře,” říká herečka a jedním dechem dodává: „Je jasné, že si s sebou potáhnu haldu textů a knih, které potřebuji přečíst, protože hned na začátku sezóny začnu zkoušet v Divadle Rubín.

Vášnivá horolezkyně se vydá i na skály. „Dojde i na naše milované lezení a potápění děláme průběžně celé léto, kde se dá,” těší se herečka známá ze seriálu Modrý kód.

Reklama

Další články

Načítám