Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nejslavnější českou youtuberkou a vydělává statisíce měsíčně. Dvacetiletá Anička Šulcová byla na světovém udílení cen hvězd sociálních sítí Global Social Awards jedinou nominovanou zástupkyní Česka. A proto přípravy rozhodně nepodcenila.

Anička, kterou na Instagramu sleduje 616 tisíc fanoušků, vynesla róbu návrhářky Blanky Matragi (71), která své modely nikdy nepůjčuje. Tentokrát udělala výjimku. Blogerka vynesla její šaty za více jak sto tisíc korun. "Strašně si toho vážím, cítím se v nich nádherně. Jen se hrozně bojím, aby mi na ně někdo nešlápnul. Mají velkou vlečku. Jsem hodně nervózní, aby se nic nestalo," řekla Super.cz Šulcová.

Protože šaty z přehlídkového mola jsou šité na vysoké modelky, musela si Anička pořídit extrémně vysoké podpatky. "Musím se hodně hlídat. Šaty jsou hodně těžké, podpatky hrozně vysoké, takže je to celkem náročné. Ale za tu krásu to určitě stálo," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám