Hlavní obsah
Článek

Manželka loni tragicky zesnulého zpěváka Petra Muka (†45) Eva Muková (38) se po dlouhých měsících znovu ukázala na veřejnosti a mnozí se nestačili divit. Nejenže osudem těžce zkoušená žena značně přibrala, protože patrně smutek po muži místo antidepresivy raději zahání jídlem, navíc se z jejich společné dcerky Noemi (5) vyloupla dívčí Petrova kopie. Krásná holčička jako by tatínkovi z oka vypadla.

Smutné oči, zádumčivý pohled, i povahu má Noemi po tatínkovi. "Noemi je stejná jako Petr. Neustále by chtěla být středem pozornosti a všechno by se muselo točit jen kolem ní," vysvětlovala před časem Muková. Na rozsvícení vánoční stromku v nákupním centru na Praze 6 nedaleko letiště Ruzyně ale dorazila se zpožděním. "Dcera zlobila," vysvětlovala. A skutečně, malá holčička, která po mamince podědila především barvu vlásků, neměla nejlepší náladu. Plakala, nechtěla se fotografovat a před davem novinářů se styděla.

Akce na podporu dětí z azylových domů Armády spásy se zúčastnili také Ilona Csáková, Gabriela Partyšová, Nela Boudová nebo Varhan Orchestrovič Bauer. Až do 22. prosince mohou návštěvníci nosit dárky pod stromeček, které se pak dostanou přímo do rukou těch dětí, jež si je přály.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám