Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) už odpočítává poslední týdny v Kanadě. Koncem června by měla odletět ze země javorových listů, protože jí končí vízum a dětem školní rok.

Navíc o návratu synů Adama a Matyáše do Česka rozhodl kanadský soud. Vondráčková si po kruté kanadské zimě konečně užívá počínající léto a je vidět, že jí Montreal bude chybět.

Fanoušky na sociální síti zásobuje nejrůznějšími cestovatelskými okénky a tentokrát svůj výklad zpestřila projížďkou na kole kolem míst, kde léta žila spokojený rodinný život s Tomášem Plekancem (41). Došlo i na vzpomínku na domeček, kde ještě loni s Tomášem žili.

„Tohle byl náš domeček, který jsme měli moc rádi,“ ukazovala Vondráčková na místo, kde její synové vyrůstali. „A tady je nádherný šeřík,“ nadechla se podmanivé vůně herečka.

Na kole dojela až k dětskému hřišti, kde si její synové hrají. Uvidíme, zda podobné projížďky bude sympatická zpěvačka absolvovat i v malebných uličkách Prahy. Jistě by měla o čem povídat.

To Tomáš Plekanec, jenž toká se svou láskou Lucií Šafářovou (37) v Paříži, o hlavním městě Francie zatím nic nevyprávěl. Zato se ale pochlubil zamilovaným snímkem své tenisové lásky. A kdoví, třeba si v budoucnu pro změnu mezi šeříky v Praze najde lásku i Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám