Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zbrusu nový image, kterou všem vytřela zrak. Tak dorazila do společnosti Yvetta Blanarovičová (60), kterou tentokrát vedle sladěného outfitu a dokonalého líčení zdobily i brýle. Ty ale neoblékla herečka jako pouhý módní doplněk, nýbrž z nutnosti.

„Začala jsem mít trochu problém se zrakem, čtení už mi dělá problém, prý je to z počítačů a podobně. Moje maminka vidí bez brýlí úplně v pohodě a já mám s tím prostě teď trochu honičku, protože mám ze světel unavené oči, takže nosím pro odlehčení brýle. Tyhle mám dnes poprvé,“ svěřila se Blanarovičová, které to i tak velmi slušelo.

„Na čtení už mám jedny, ale tyhle na dálku jsem ještě neměla, trochu se mi z toho motá hlava, tak snad si na ně zvyknu,“ svěřila na večírku luxusního šampaňského. „Miluji pravé šampaňské, lidé si často mění sekt za šampaňské, já tomu dávám pravá jména, protože si myslím, že šampaňské si to zaslouží,“ popsala herečka, která léto opět stráví obklopená dětmi. „V létě budu na akademii La Sophia, je to 11. ročník mezinárodní soutěže a už za dva týdny padne, kdo tam opravdu pojede. Stihnu snad ale také na chviličku odletět do Španělska,“ prozradila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám