Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovského úspěchu se dočkala ani ne rok po svém objevení modelka Barbora Fialová. Svým nekomerčním a poměrně atypickým vzhledem zaujala v Itálii a v úterý byla jednou z hlavních tváří jedné z nejprestižnějších italských událostí módy, fashion show Gucci Cruise 2020 v Římě.

Osmnáctiletá modelka tomu ještě sama nemohla věřit. "Byl to pro mě hodně náročný týden. Do užšího výběru se dostalo přes 150 modelek a modelů z celého světa, kteří byli pozváni na čtyřdenní casting v Římě. Nikdy jsem neviděla tolik zrzavých lidí na jednom místě. Každý jsme byli jiný, osobitý a něčím zvláštní. Nikdy nevíte, kdy vás vyřadí a pojedete domů. Dokonce jednu brazilskou modelku poslali domů a poté ji opět potvrdili na show, tak musela absolvovat dva sedmnáctihodinové lety ve dvou dnech,“ prozradila Barbora Fialová a dodala: "Co mě však překvapilo, je pozitivní a vřelý přístup jak ze strany týmu, tak modelů. Gucci přivezl spoustu lidí z celého světa, kteří jsou podobně ladění, a podařilo se jim vytvořit skvělou atmosféru po celý čas. A samotná přehlídka, ta byla neskutečná. Je to celoživotní zážitek."

"Je to velký úspěch a jsem na Báru patřičně hrdý. Je velmi cílevědomá a chytrá a to, že se jí podařilo být mezi modelkami na Gucci Cruise 2020 v Římě, nyní Báře otevřelo dveře do světového modelingu. Ihned po této přehlídce projevilo o Báru zájem několik zahraničních mutací magazínu Vogue,“ řekl Super.cz Roman Holárek, který se svojí agenturou Pure Model Báru zastupuje.

Finalistka loňského ročníku Pure Model tak má před sebou velkou kariéru. I když modelingovou soutěž loni nevyhrála, přesto ve světě modelingu boduje. A už tuto sobotu mohou zabodovat další krásky. Poslední pražský casting Pure Model 2019 proběhne v Praze a následovat bude v semifinále, z něhož vzejdou finalisté. Ty už budou bedlivě sledováni světovými agenty, kteří si nenechají ujít ani podzimní finále. Vítězové získají kontrakt za více než milión korun.

Reklama

Další články

Načítám