Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je těhotná, oznámila herečka Krysten Ritter (37) stylově - na červeném koberci na Oscarech. Fotku z předávání filmových cen pak sdílela i na své sociální síti a k ní napsala jediné slovo: „Překvapení!“

To pro její fanoušky tedy bylo, co do soukromí totiž herečka není příliš sdílná. Od té doby sem tam zveřejnila nějakou „těhotenskou“ fotku, informace z osobního života ale neposkytuje. Jen ty související s prací.

Hereččiným zatím posledním projektem je třetí série seriálu Jessica Jones z produkce Netflixu ve spolupráci s Marvelem (v únoru bylo oznámeno, že produkce všech společných seriálů byla ukončená).

Na jeho projekci, kde byly pořízené čerstvé fotky, dost možná poslední před porodem, herečku doprovodil partner a otec dítěte, kytarista rockové kapely The War on Drugs Adam Granduciel.

Ritter fanoušci znají také mj. ze seriálu Gilmorova děvčata, ve kterém ztvárnila bláznivou studentku umění Lucy. Na fotce z roku 2006 se můžete přesvědčit, že se od dob „Gilmorek“ téměř nezměnila.

Krysten Ritter v seriálu Jessica Jones

Reklama

Další články

Načítám