Hlavní obsah
Článek

Nejpříjemnější dny roku –čas letních dovolených– právě přichází. Po celoroční dřině nás opět čeká zasloužený odpočinek. Na úchvatnou přírodu a dokonalý wellness láká Orea Resort Sklář v Harrachově.

Orea Resort Sklář má ideální polohu v centru Harrachova, který je jednou z nejvyhledávanějších turistických destinací Krkonoš. Je výchozím bodem pro řadu výletů, v docházkové vzdálenosti jsou Mumlavský vodopád, bobová dráha anebo lanovka na Čertovu horu.

Základem spokojené dovolené je kvalitní ubytování, které poskytne vedle standardního vybavení další doplňkové služby, jako je wellness s bazénem, neobyčejný gastronomický zážitek, ale i speciální vybavení pro rodiny s dětmi. Orea Resort Sklář, který je výjimečný nejenom svojí polohou, nabízí právě rodinám s dětmi animační program s Liškou Eliškou.

Foto: Resortsklar.cz
sklar

Okolí Harrachova se pyšní nádhernou scenérií zdejší přírody a nabízí nesčetné množství příležitostí pro příjemné chvíle. Zdejší vysokohorské hřebeny otevírají naprosto okouzlující panorama severovýchodních Čech a Polska. Kromě dominanty Harrachova, mamutího skokanského můstku, se kousek od centra města nachází Mumlavský vodopád. Vede k němu zábavní liščí stezka s obřími houpačkami, která je přístupná i pro kočárky, a je proto ideální pro kratší výlet s malými dětmi. Adrenalin si užijí starší děti i dospělí na bobové dráze, v lanovém parku, na lezecké stěně nebo na bungee trampolínách.

Foto: resortsklar.cz
Liška Eliška

Pro fyzicky zdatnější doporučujeme naplánovat výletk pramenu Labe. Procházka z Harrachova sice zabere kolem tří hodin, ovšem výlet nádhernou přírodou Krkonošského národního parku za tu námahu určitě stojí. Příjemnou odměnou potom může být posezení v místním pivovaru, které může být díky umístění přímo v areálu sklárny také zajímavou podívanou.

Po náročných výletech přijde vhod relaxační a wellness centrum v Orea Resortu Sklář, kam mají hoteloví hosté volný vstup. Potěší krytý bazén, turecké a parní lázně, vířivka, masáže, sauna anebo fitness centrum pro aktviní odpočinek.

Orea Resort Sklář patří do největší tuzemské hotelové sítě Orea Hotels & Resorts s 15 hotely, která mění svoji tvář, když investuje do rozsáhlých rekonstrukcí svých hotelů, a to především do interiérů, ale také do nejmodernějších technologií. Např. na podzim roku 2018 společnost Orea Hotels & Resorts veřejnost seznámila jako první v ČR s robotem Pepperem, který začal pracovat na recepci na pozici „concierge“.

Další články

Načítám