Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kit Harington (32) alias Jon Snow ze Hry o trůny v současné době pobývá v léčebném zařízení v Connecticutu, informoval New York Post. Hercův mluvčí zprávy potvrdil britskému Daily Mailu.

„Kit se rozhodl využít pauzy v rozvrhu tak, že stráví nějaký čas ve wellness zařízení, aby pracoval na svých osobních problémech,“ uvedl mluvčí.

Pobyt v zařízení stojí v přepočtu téměř 3 milióny korun na měsíc a má klienty naučit, jak se vypořádat se stresem a negativními emocemi.

Herec se nikdy netajil tím, že je pro něj velmi náročné vypořádat se se slávou, kterou mu televizní fenomén přinesl. Není tajemstvím, že už během páté série vyhledal pomoc terapeuta. Haringtonova manželka, herečka Rose Leslie, která ztvárnila v seriálu Ygritte, je mu prý velkou oporou.

„Velmi ho podporuje. Všichni chtěli, aby si trochu odpočinul. Nyní potřebuje hlavně klid,“ uvedl pro Post zdroj blízký herci. Ten také doplnil, že herec v zařízení pobývá už měsíc převážně kvůli stresu, vyčerpání a alkoholu.

Konec seriálu, který se vepsal navždy do televizní historie se podepsal na všech hlavních aktérech, včetně Haringtona, který strávil natáčením posledních osm let a z neznámého herce se stal idolem miliónů fanoušků.

Harington není jediným hercem, který se potýká s psychickými problémy. Herečka Sophie Turner, která ztvárnila Sansu Stark, přiznala, že v průběhu let trpěla silnými depresemi a dokonce poruchami příjmu potravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám