Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herecká dvojice Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (57) tvoří pár už několik let. Kdykoli se spolu objeví ve společnosti, zamilovanost a harmonie z nich stále čiší, i přesto herečka dosud odmítala vztah posunout dál s tím, že jednu svatbu už za sebou má.

Své rozhodnutí ale podle všeho přehodnotila, o čemž se v kuloárech šušká již nějakou dobu, a vdavky přestala rezolutně zavrhovat. Podle informací Super.cz by si dvojice měla říct své „ano“ už začátkem letních prázdnin. A rozhodně se nebude jednat o malou veselku o několika svatebních hostech, vypadá to na párty, která bude stát za to.

Tomu také nasvědčuje pozvánka skupiny J.A.R. na jeden z jejích koncertů, který se odehraje v Kostelci u Křížků. „Jedinečný koncert J.A.R. s podtitulem Kouba se žení! Čeká vás skvělá show, spousta dobrého jídla, pití a zábavy. Společně konečně oženíme Koubu! Tak hurá na to,“ stojí na pozvánkách na koncert, na kterém je Langmajer zobrazen jako vojín Kouba z filmu Copak je to za vojáka.

Reklama

Další články

Načítám