Hlavní obsah
Článek

Když se na křtu nového alba EASY Michaela Foreta (37), respektive jeho projektu MikAel, objevila Tereza Pergnerová (49), zajímalo nás, proč zrovna ji zpěvák oslovil pro roli kmotry.

„S Terkou se známe už přes 15 let. Fandila mi v jedné soutěži (Foret je finalistou 2. ročníku soutěže Česko hledá SuperStar - pozn.). A posílala mi nejen hlasy, ale i jakousi vzácnou energii, které je plná. A takových lidí tu opravdu není hodně,“ odpověděl nám.

I když se nevídají tak často, jak by třeba chtěli, patří Tereza k lidem, kteří budou Michaelovi vždycky blízko. „Je to, jako bychom se znali už snad 100 let. Je součástí mého projektu i vesmíru,“ dodal zpěvák, který svou desku pokřtil minulý týden. Podpořit jej přišli kolegové, přátelé a nechyběla ani Foretova žena Eliška, která čeká druhé dítě.

Fanoušci si songy z alba budou moci poslechnout mimo jiné na hudebním festivalu Okoř se šťávou, který proběhne 1.6. v podhradí Okoře. MikAel a jeho kapela zde premiérově odehrají celé album ve speciálním live setu.

Vedle Foreta vystoupí také kapely Škwor, Rybičky 48, Mirai, Lake Malawi, UDG nebo zpěváci Pokáč či Michal Hrůza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám