Hlavní obsah
Článek

Modelka Amber Rose (40) se v dubnu pochlubila, že čeká druhého potomka. Nyní se na svém instagramovém účtu svěřila, že trpí nadměrnou nevolností a těhotenství nesnáší vůbec dobře. Podobné stavy měla v těhotenství například komička Amy Schumer, Kim Kardashian nebo vévodkyně Kate.

Amber nebyla tolik sdílná během svého prvního těhotenství, kdy čekala syna Sebastiana s raperem Wizem Khalifou. Trpěla totiž také nevolnostmi a ztratila na váze. Nyní ji potkal stejný scénář, a tak se rozhodla, že bude tentokrát trochu sdílnější.

„Teď už můžu jíst trochu víc, protože jsem ve druhém trimestru, ale ne moc. A většinou prospím celý den,“ svěřila se ve videu na Instagramu. Doplnila také, že děti jsou sice požehnáním, ale těhotenství jsou náročná.

„Všem maminkám, které mají snadný průběh a porodí děti jako nic, Bůh vám žehnej, protože je to fakt síla. Chtěla bych jít ven a být roztomilá, ukazovat bříško, ale prostě se nedokážu zvednout z gauče,“ doplnila Rose, která čeká druhého syna s hudebním producentem Alexanderem “AE” Edwardsem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám