Hlavní obsah
Článek

Ani druhý koncert z comebackového turné nejslavnější dívčí kapely se nepovedl. Spice Girls v Cardiffu své fanoušky nepotěšily.

Návrat roku odstartoval minulý pátek v irském Dublinu. Už tehdy bylo publikum nespokojené a kritizovalo špatný zvuk. Podle některých názorů nebylo vůbec znát, jakou píseň Spice Girls zpívají. I po druhém koncertu zaplavily sociální sítě negativní názory. Produkce ale jejich nářky nevyslyšela. Stejná situace se opakovala i v Cardiffu.

Na vině není nedokonalý zpěv, ale špatný zvuk, který z vystoupení dělá záležitost rvoucí uši. „Naprosto šokující! Zvuk byl strašný, chci peníze zpátky!“ zazněla kritika na adresu Spice Girls stejně jako: „Koncert jsem opustila předčasně. Nerozuměla jsem jim ani slovo. Moc jsem se těšila, ale nestálo to za to.“

Další fanoušek parafrázoval hit Wannabe a napsal „So tell me what you want, what you really really want. I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna fucking refund!“ (Řekni mi, co opravdu chceš! Opravdu chci zpátky svý zasr*ný prachy!)

Fanoušci, kteří mají zakoupeny vstupenky na další koncerty, mají obavy. Žádají kapelu, aby technické problémy vyřešila. Problémy na sociální síti přiznala jen Mel B, která po Dublinu slíbila, že dojde k nápravě. To se ale zatím nestalo.

Další koncert se odehraje ve středu v Manchesteru, kde jsou naplánovaná rovnou tři vystoupení. Budou tentokrát fanoušci konečně spokojeni?

Reklama

Další články

Načítám