Hlavní obsah
Článek

Házejí po nich podprsenky, dokonce i kalhotky, a při jejich koncertech v rámci comebackového turné Lunetic Tour 2011 se chovají jako utržené ze řetězu. Členové kdysi slavné klučičí skupiny Lunetic dostávají do varu fanynky i po osmi letech po svém prvním konci. Podívejte se ve videu, jak dívky, z nichž některé by mohly být dcerami původních fanynek, řádí na koncertech Luneticu.

"Je to síla. Na všech koncertech, které jsme zatím odjezdili, se holky chovají, jako by byly v rauši. Kluci to s nimi umějí a jejich spodního prádla dostali na památku opravdu už celou hromadu," směje se manažer Luneticu Zdeněk Obhlídal.

David Škach, který měl v době největší slávy skupiny v ložnici Alenu Šeredovou nebo Lucii Bílou, a jeho kolegové jsou ale šťastně zadaní a tak svým drahým polovičkám musejí přísahat, že se s žádnou z dívčin po koncertě nespustí. Je ale otázka, zda se opravdu udrží, neboť některé z fanynek by z fleku mohly vyhrát soutěž krásy... Záběry dívek pocházejí ze zbrusu nového videoklipu k singlu Luneticu Na vlnách. Na jeho celou verzi se můžete podívat zde.

Reklama

Další články

Načítám