Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Veronika Zelníčková (25) má za sebou náročný pracovní rok. Ve chvíli, kdy našla ve svém kalendáři pár volných dnů, se příliš dlouho nerozmýšlela a vyrazila se svým přítelem na dovolenou, kde se pochlubila dokonalou figurou.

„Moji rodiče se chystali na dovolenou do Egypta, a tak nám přikoupili dvě místa a jeli jsme s nimi, abychom si na chvíli odpočinuli a užili nejen sami sebe, ale hlavně nabrali nové síly do další práce. Egypt je krásný, jen bylo opravdu velké vedro, v květnu kolem 50 stupňů, takže jsme se krásně spálili,“ prozradila Super.cz zpěvačka, která nejvíce času trávila ve vodě v plavkách.

Dovolenou dostala s partnerem od rodičů jako překvapení, poslední měsíce pracují na novém domě a veškeré výdaje jdou tam. Za sebou má Veronika také náročný pracovní rok, a tak jí pohodový týden u moře a pouze v bikinách přišel vhod.

„Nazkoušela jsem roli v Trháku, vzápětí Kvítek mandragory v Divadle Broadway. A téměř rok jsme makali na nové desce,“ práskla nám Veronika. Se svým přítelem Tomášem tráví čas nejen v soukromí, ale také v práci. „Můj přítel je klávesák, skládal většinu hudby na naše nové album Svědomí a v poslední době jsme se kvůli pracovním závazkům moc neviděli,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky, kterou v minulosti brutálně napadl manažer z kapely.

Reklama

Další články

Načítám