Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro mnoho modelek po celém světě je největším životním snem předvádět na módní show Victoria’s Secret. Bruna Lírio se v andílka na nejsledovanější show svého druhu proměnila hned dvakrát v roce 2015 a 2017.

My jsme se s brazilskou kráskou setkali během jiné velkolepé show módní značky Tezenis. Ultraštíhlá brunetka nás překvapila informací, že krátce před vykročením spořádala pořádnou dávku uhlohydrátů. „Vlastně to skoro neřeším. Předtím, než jsme sem dorazila, tak jsem si dala těstoviny. Vím, že spousta holek to prožívá, ale já to neřeším, prostě si dám těstoviny,” krčila rameny Bruna.

Lírio zřejmě těží ze svých genetických dispozic. Sama nemá problém ukázat se před davem lidí ve spodním prádle nebo plavkách. Patří to ke kultuře jejího národa. „My Brazilky chodíme hodně často v plavkách. Jsem zvyklá předvádět plavky. Popravdě se cítím docela pohodlně,” mávla rukou Bruna a dále dodala: „Je to pravda. Mé rodné město se nachází na pláži a už jako malá holka jsem pobíhala v plavkách po pláži.”

Jak to uhrančivému andílkovi slušelo během show, se můžete přesvědčit v naší video reportáži.

Reklama

Další články

Načítám