Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když tento italský model vkročí na molo, ženy z něj šílí. Přestože se Giacomo Cavalli díky své profesi často na veřejnosti objevuje bez trička a velmi často jen ve spodním prádle nebo v plavkách, ve skutečnosti je docela plachý.

Když jsme s krasavcem z modelingové stáje Elite dělali rozhovor před přehlídkou italské módní značky, tak ale pookřál. „Je to vždycky zábava. Jsme tady jen dva kluci a tolik nádherných dívek. Dokonce jsem za to placený, klidně bych to dělal zadarmo,” smál se Cavalli a jedním dechem vše uvedl na pravou míru: „Ne vážně, je to opravdu moc příjemné, celá společnost je vážně skvělá.”

Důkazem toho, že Giacomo vážně vtipkoval, je skutečnost, že v minulosti nikdy nerandil s kolegyněmi. „Měl jsem dvě přítelkyně, které nebyly modelky. S modelkami nechodím. Mám kamarády z normálního prostředí,” říká nezadaný fešák.

Sto osmdesát pět centimetrů vysoký kudrnáč má za sebou velké kampaně pro módní domy Dolce & Gabbana, Dsquared2, Armani, Philipp Plein a aktuálně je tváří pánské řady Liu-Jo, tak se rád realizuje mimo svět modelingu. Baví ho hlavně sport. „Patřím mezi ty šťastnější a nemusím tolik dřít. Nechodím zase tak často do fitka, spíš se individuálně věnuju sportu. Během uplynulého víkendu jsem trošku sportoval, to je celé,” říká italský krasavec, který se na profesionální úrovni věnuje sportovnímu jachtingu.

Reklama

Další články

Načítám