Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příprava premiéry hry Po konci světa vrcholí, Divadlo Bez zábradlí po snímcích ze zkoušek nyní představilo trailer. V tom stejně jako v celé dramatizaci excelují Sarah Haváčová, známá mj. ze seriálu Profesor T., a Karel Heřmánek ml. Režie se ujal Tomáš Mašín, pro kterého jde o divadelní režijní debut.

„Mám k dispozici dva skvělé herce, baví mne to dobrodružství, které sdílíme. Nejsem sebestředný typ režiséra, ale umím lidi vyburcovat a snad i nadchnout. A baví mne i v těch dvou pokřivených postavách dostat se na stranu slabých, těch postižených. Chápat i outsidery. A mám pocit, že se nám to daří a že je to čím dál lepší,” říká ke svému úkolu Mašín.

Haváčová a Heřmánek ml. se divákům představí 31. 5. a 17.6. v příběhu Marka a Luisy, kteří přežili katastrofu. Už ovšem není jednoznačné, zda přežijí i svou vzájemnou blízkost. Atmosféru ostatně přibližuje právě přiložený trailer.

Reklama

Další články

Načítám