Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50), který má za sebou divoké období plné drog a alkoholu, má sice pro strach uděláno, šílené fanynky mu ale udělaly ze života peklo. "Podávám trestní oznámení. Dvě z dívek si na mě zasedly tak, že mi doslova ničí život," řekl Super.cz Matuš.

Informaci nám podal na křtu svého nového cédéčka Bohuš Matuš - Písně a duety z českých filmů a muzikálů. Občas se stane, že když známá osobnost potřebuje reklamu na svou práci, najednou se na scéně "objeví" úchylné fanynky. Tentokrát se ale zdá, že si zpěvák nevymýšlí, a opravdu je obětí divných pronásledovatelek.

„Obtěžují mě dvě přihlouplé fanynky z Kata Mydláře, slečny M. a J. po mně strašně jdou. Snad obden mi stojí před domem. Dokonce i polosvlečené. Obtěžují mě. Nejde se jich zbavit. Je jim šestnáct, tak jim říkám, ať jdou za rodiči, ale nedají si to vysvětlit. No hrůza," stěžuje si Matuš. Dívky mu prý dokonce zfalšovali facebookový profil a tak jej musel zrušit.

"Vím, že se jedná o stalking, a tak se na ně chystám podat na trestní oznámení. Chápu, že když zpívám, jsem víc na očích veřejnosti, ale čeho je moc, toho je příliš," dodal Matuš na křtu, jenž se uskutečnil v klubu Limonádový Joe. Kmotry byly například Kateřina Brožová, Pavel Trávníček, Daniel Hůlka, Alžběta Bartošová, Leona Černá a mnozí další. A Bohuš od svého sponzora dostal unikát, repliku stříbrné mince z roku 44 před naším letopočtem, jichž je na světě jen pár desítek kusů.

Reklama

Další články

Načítám