Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátký výlet do města módy si rozhodla udělat Nelly Řehořová. Mladá zpěvačka, která za pár dní oslaví 18. narozeniny, zabalila kufr a odletěla do italského Milána. Během výletu jí dělala společnost starší sestra Tereza, ze které Italům musela jít hlava kolem, stejně jako z muzikálové zpěvačky. Svou krásu by totiž mohly obě rozdávat.

Nelly si udělala výlet za svou sestrou, která se živí jako letuška, po pořádném pracovním kolotoči. Přestože je zatím stále školou povinná, naplno se už také věnuje své pěvecké kariéře. Nedávno získala jednu z hlavních rolí v Kvítku mandragory, který je její už třetí muzikálovou rolí. Vedle toho se také věnuje sólové kariéře.

Se svou kapelou nedávno jela tour s Michalem Hrůzou, a jen co si na chvilku odskočila na dovolenou, má za sebou další koncerty. Tentokrát se představila fanouškům Ewy Farné na její divadelní Málo se známe tour. „Nevím, jestli umím slovy vyjádřit to, jaké to pro nás bylo nebo je, ale když jsem se dnes ráno vzbudila, říkala jsem si, jestli to nebyl zase jen jeden krásný sen,“ přiznala zpěvačka z výletu v Miláně.

„Cítím velikou vděčnost, nadšení, respekt, splnění snu. Z celého srdce děkuji, že můžu být s kapelou součástí,“ svěřila se Nelly, s tím, že přes léto se Ewa Farna bude věnovat rodičovským povinnostem a na podzim se tour vrátí zpátky. Mezitím plánuje mladá zpěvačka oslavit svou plnoletost, dodělat školní ročník a odpočinout si od práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám