Hlavní obsah
Článek

Tomáš Řepka (50) by měl na základě výzvy Obvodního soudu pro Prahu 6 v pondělí 27. května nastoupit k výkonu trestu v pražské ruzyňské věznici. Výzvy ale bývalý fotbalista dostal dvě.

Dle té z Okresního soudu pro Prahu-západ měl k výkonu trestu nastoupit nejpozději v sobotu 25. května, upozornil idnes.cz.

„17. 5. 2019 byla odsouzenému do datové schránky zaslána výzva k nástupu do výkonu trestu odnětí svobody, a to do pěti dnů ode dne doručení, což dle kontroly datových schránek nastalo dne 20. 5. 2019. Nastoupit má tedy do věznice Praha – Ruzyně nejpozději 25. 5. 2019,“ sdělila webu v uplynulém týdnu mluvčí Okresního soudu Praha-západ Jana Číhalová.

Trestu se ale Řepka vyhne, soudy mu nástup sjednotily.

"Pokud se dostaví do 27. května, bereme to na vědomí. Hovořili jsme s právním zástupcem pana Řepky a vzhledem k tomu, že Obvodní soud pro Prahu 6 uložil nástup trestu odnětí svobody do 7 dnů ode dne doručení, vzali jsme to v úvahu a sjednotili," řekla Super.cz Číhalová.

Tomáš Řepka byl odsouzen na dva roky nepodmíněně do vězení za zpronevěru a za „pornoútoky“ na exmanželku Vlaďku Erbovou. Další půlrok mu přidal Okresní soud Praha-západ kvůli jeho dřívějším podmínkám za řízení v opilosti či bez řidičského oprávnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám