Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V srpnu se jí narodila dcera Emma a teď už se Zuzana Stráská (27) vrátila na módní mola. Topmodelka má za sebou poporodní premiéru na přehlídce. "Většina kil zůstala už v porodnici, takže pořád klepu na zuby, že jsem byla ta šťastnější, která to nemusela řešit," řekla Super.cz.

Práci nemá ale jenom na mole. "Kombinuju to i s časopisem, pro který pracuju, a mám spolupráce, co se týče sociálních sítí. Až si říkám, že bych někde měla zvolnit, protože nejvíc bych se chtěla věnovat Emmě," upřesnila.

Poslední model, který na přehlídce oblékla, byly bílé krajkové šaty, takže jsme probrali ještě pár podrobností o její chystané svatbě. Už víme, jak by měla vypadat, navíc jsme se dozvěděli, že stejný model, jako bude mít ona, se chystá i pro její maličkou dceru. "Na to se moc těším," usmívala se Zuzana.

Stráská po svatbě změní i příjmení. Její partner se jmenuje Matyáš Novák. Bude tedy Nováková. "Příjmení si částečně nechám pro pracovní záležitosti, ale v občance ho oficiálně změním," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám