Hlavní obsah
Článek

Tomáš Řepka (50) má již zítra nastoupit do ruzyňské věznice, kde si má odpykat trest odnětí svobody v délce 2,5 roku. Předtím ještě stihnul poskytnout TopStaru rozhovor. A překvapivě se ztráty svobody nebojí, je na to prý připravený!

"Připravovat se na to asi nemusím, nejdu tam na 15, 10 nebo 5 let. Jdu tam na určitou dobu a samozřejmě chybět mi nejvíc bude Kačka, to je jasný. Je to člověk, kterej je pro mě srdcovej a je to žena mých snů. Já věřím, že to zvládnu a tímhle tím se pomyslně uzavře nějakej můj kruh.  Zúčtování mýho života. Pak se vrátím a budu čistej," říká Řepka.

"Strach? Já nemám strach. Já před ničím neuhýbám, já tam chci jít se vztyčenou hlavou, zvedlou hlavou a já vím opravdu, že je to na nějakou omezenou dobu. Já to beru jako další životní etapu. Prostě bohužel. Jdu si tam s nějakou úctou a nějakou takovou tou pokorou k tomu všemu to odsedět," vysvětluje.

Řepka zjišťoval, co ho čeká, představy o životě ve vězení má. Myslí si: "Žiju v nějaký realitě, samozřejmě podvědomě ten obranej systém si řiká - hele dobrý, bude to tam fajn. Dám to. Bude tam pohoda, udělám si tam to to to to, ale to je obranej mechanismus. Nevím, nikdy jsem tam nebyl. Teda jednou v Anglii, ale to byla taková krátkodobá epizodka asi na dva dny jenom. To bylo v pohodě. Nicméně nevim..."

"Samozřejmě, že jsem to zjišťoval, ale každej řekne něco. A já si myslím, že každej ten ústav má jiná pravidla, jiný metody, takže já říkám pravdu... fakt nevím. Nevím do čeho jdu a nejsem na to připravenej," dodal Řepka, kterému je jasné, že jeho jméno tam fungovat nemusí a nebude.

"Jednu věc vím. Je to úplně jinej svět než je tady, ve kterém žijeme normálně. Standardně. Já si myslím, že tam tyhle věci nějak fungovat nebudou," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám