Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nadšeným otcem syna Samuela, ale s rozšiřováním rodiny už prý končí. Z prvního manželství má Miroslav Etzler (59) tři už dospělé děti, dalšího potomka s partnerkou Helenou neplánují. "Už nechci. Že bych měl dítě třeba v šedesáti? Mně bude stačit, že až půjde Samuel k maturitě, tak mi bude ostudných 67 let," řekl Super.cz s úsměvem.

Péči o skoro ročního syna ale zvládá s přehledem. Rozhodně mu nechybí klid a užívá si to. "Můj největší nepřítel je klid a vždycky byl. Nesnáším ležet třeba půl dne u moře, to je pro mě vstup do nejhorších bran pekelných. Nevidím změnu. Je to velká radost, on mi ukazuje věci, na který jsme my dospělí v rámci polodebility zapomněli," vysvětluje herec, který s partnerkou a synem dorazili podpořit akci Kočárkem Prahou.

"Jdeme opravdu naprosto výjimečně. Sem jsme přišli podpořit dobrou věc. Jezdíme MHD, chodíme pěšky, nás to baví. Ale tramvaje, které mají schody, jsou problém. Já jsem ještě generace, že když jsme viděli maminku s kočárkem, pomohli jsme bez ptaní. Teď to mladá generace úplně ignoruje. Ani paní ve vysokém stádiu těhotenství nepustí sednout. V tom je co dohánět," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám