Hlavní obsah
Článek

Zatímco její starší sestry Kim (43), Khloé (39) a Kourtney (44) se staly slavnými z důvodů, které jsou pro mnohé záhadou, druhá nejmladší Kendall Jenner (28) si pozornost bezpochyby zaslouží. Patří totiž mezi nejvyhledávanější modelky světa.

Nyní se americká kráska pyšní novým úspěchem. Stala se jednou z tváří designérské kolekce značky H&M, která je dílem Giambattisty Valliho, světoznámého italského módního návrháře, mistra krásy a sofistikovanosti sídlícího v Paříži.

V dechberoucím modelu tvořeném růžovými šifonovými volány se druhá nejmladší dcera klanu Kardashianových předvedla na galavečeru amfAR Gala v Cannes, na kterém v minulých letech zářila mimo jiné česká topmodelka Hana Jiříčková.

„Jsem z této spolupráce nadšený! Dostal jsem příležitost sdílet svou vizi stylu a oslavu krásy se širším publikem. Cílem této kolekce je pro mě podělit se o lásku ke kráse a vytvářet příběhy lásky po celém světě,“ říká Giambattista Valli.

„Giamba je můj velice drahý přítel a většina mých outfitů z červeného koberce byla právě od něj.  To je taky důvod, proč jsem z této spolupráce tak nadšená. Navíc možnost zúčastnit se gala amfAR v Cannes a vynést jedny z jeho krásných šatů z této nové kolekce je splněným snem jeho dlouholeté fanynky,” říká slavná módní influencerka Chiara Ferragni.

Reklama

Další články

Načítám