Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Občas se prostě všichni dostanou do bodu, kdy si uvědomí, že další životní cesta je možná jen po radikální změně. Do této fáze se dostal zpěvák Filip Chris, který nedávno představil nový klip k singlu The Power. Píseň zpěváka s vlastním jménem Filip Proučil je hlavně o životní změně.

„Jsem z těch, co neváhají vzít osud do vlastních rukou a vykročit do neznáma. A proto jsem moc rád, že moje aktuální životní téma podpořil producent Hynek Toman skvělou hudbou, která si mě získala od první chvíle naší spolupráce,“ říká k novému singlu zpěvák Filip Chris, kterého objevil člen kapely Lenky Filipové Jindřich Koníř a spolupracuje s tanečníkem a choreografem Yemim.

Skladbu mají z autorského a producentského hlediska na svědomí muzikanti z kapely Support Lesbiens Hynek Toman a Dušan Marko. Na nahrávání se dále podíleli bubeník Radek Tomášek a baskytarista Marek Marian Leždík. Následný mix a mastering proběhl ve studiu Biotech u Ecsona Waldese.

Režie, kamery a střihu videoklipu ke skladbě The Power se zhostil fotograf a videomaker Viet Van.

„Spolupráci s Filipem si nemůžu vynachválit, od začátku až po poslední klapku, je soustředěný a má celkem jasnou představu. V den natáčení bylo vše parádně zajištěné a já se mohl soustředit na práci, takže no stress. Převážně natáčím klipy pro hip-hopovou scénu, což je občas punk, vše se řeší operativně. O dobré přípravě svědčí i fakt, že natáčení trvalo pouze jeden den, a to jsme natáčeli na čtyřech lokacích,“ přibližuje natáčení klipu Viet Van.

Reklama

Další články

Načítám