Hlavní obsah
Článek

Komik Adam Sandler (45) opět hovořil o sexu. Minule se chlubil, že ho bůh obdařil „příšerně velkou hadicí“. Teď zase vyzradil, jak jednou souložil s plyšovou hračkou svých malých dcer. Prý omylem. Šli si to rozdat s manželkou Jackie do dětského pokoje, protože pětiletá Sadie a tříletá Sunny usnuly v jejich manželském loži – jenže plyšáka Elma ze seriálu Sesame Street si spletl se svou chotí.

„Ležím v posteli s manželkou a naše dvě děti usnuly vedle nás. Tak tam tak ležíme a najednou jsme vyskočili z postele a já jsem řekl: ‚Můžeme to dělat tady?‘ A manželka odpověděla: ‚Ne! Nemůžeš to dělat v posteli s dětmi.‘ Já jsem zase namítl: ‚Moc se u toho nebudu hýbat, nevzbudím je.‘ Ale ona odpověděla: ‚Ne, nebudeme to tu dělat, můžou tě zavřít.‘ Tak jsem řekl: ‚Můžeme jít dolů do haly, jejich postele jsou prázdné?‘ Tak jsme si vlezli do jejich postýlek, zhasli světla a já na to šel docela dobře. Docela jsem si tam zařádil. A potom říkám: ‚Bylo to docela dobré, ne?‘ A moje žena vyhrkne: ‚Co? Dívat se na to, jak bušíš do Elma?‘ Nedělal jsem to s ní,“ práskl Adam.

Otcovství prý miluje, ale uvědomuje si zároveň, jak děti okrádají o intimní chvíle jeho a manželku Jackie.

„Jsou to nejlepší v mém životě. Miluju je víc než cokoli jiného, mazlí se s vámi a dělají všechny ty věci, ale jsem také dospělý muž a opravdu rád souložím,“ dodal Sandler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám