Hlavní obsah
Článek

Herečka Ayesha Curry (30) je hrdou maminkou tří ratolestí. Nejmladší syn Canon je starý teprve 10 měsíců a už i jeho si vzali na paškál na sociálních sítích. Manželka hráče NBA Stephena Curryho sdílela po vítězství jeho týmu rodinný snímek, na kterém drží syna v náručí (na fotografii úplně vpravo). Nechutné komentáře na sebe však nenechaly dlouho čekat.

„Jsi zase těhotná?“ komentoval nejprve jeden ze sledujících hereččinu váhu. „Absolutně ne, můj třináctikilový syn mě jenom převažuje na každé fotce,“ odpověděla na to Curry. A právě synova váha se stala terčem dalšího posměchu.

„Jestli má to dítě 13 kilo, má vážné zdravotní problémy,“ napsal nenechavý sledující. „Promiň? Ne. Prostě ne!“ bránila Ayesha synka.

Před porodem herečka svěřila, že musela být během těhotenství pětkrát hospitalizována. Kromě zdravotních problémů se také často potýká s komentáři o své postavě a trpěla malým sebevědomím. Trpěla kvůli tomu dokonce depresemi. Není tedy divu, že svého syna okamžitě začala bránit. S hanlivými komentáři na sociálních sítích má totiž své zkušenosti.

Reklama

Další články

Načítám