Hlavní obsah
Článek

Někdejší hvězda hitparády Eso Tereza Pergnerová (49) už dávno není ta praštěná holka, která z televizní obrazovky vítala diváky pozdravem Čágo belo šílenci a obrážela jeden večírek za druhým. Dnes je z ní především zodpovědná matka syna Samuela (18) a dcery Nathalie (10), ve společnosti se ukazuje jen velmi zřídka.

V případě křtu debutového alba nového projektu Michaela Foreta (37) ale udělala výjimku. „Michael Foret má dneska velký den se svým projektem MikAel a protože jeho kariéru sleduju od začátku, tak jsem mu slíbila, že ho přijdu podpořit. Moc mu fandím, protože je to dobrý člověk a to, co vytvořil je krásný počin. A doufám, že se mu bude dařit,“ řekla moderátorka, která dorazila na akci v outfitu, v němž připomínala školačku.

Celý večer Tereza rozdávala pozitivní energii a událost si moc užívala. V nejbližší době se ale do společnosti kvůli práci jen tak nedostane. „Budu mít pracovní léto už třetím rokem, takže budu pracovat až do listopadu,“ promluvila o svých plánech na léto, kvůli nimž ji dovolená s dětmi o prázdninách nečeká. „Oni to zvládají. Půl roku jsem doma a druhý půlrok pracuju. Ale oni vědí, že to má smysl a proč to dělám, a fandí mi,“ dodala Pergnerová, která má před sebou kromě natáčení další řady pořadu Mise nový domov ještě další nový projekt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám