Hlavní obsah
Článek

Tomáš Řepka (50)nejpozději v pondělí nastoupit do ruzyňské věznice, kde by měl strávit příštích 2,5 roku. Jeho exmanželka Vlaďka Erbová (42) zvažuje, že sobě i svým dětem změní příjmení. Ne kvůli Řepkově trestu, ale kvůli svému synovi, kterému by příjmení Řepka mohlo v budoucnu ubližovat.

"Řešila jsem to se svými advokáty, je to určitá alternativa, která může nastat," řekla Super.cz Erbová.

"Věřím tomu, že první třída Markuse bude ještě relativně v pohodě. Pokud ve vyšších ročnících začne jakási šikana, Markusova povaha je jasná. To je Řepka se vším všudy. Pokud by se mu někdo vysmíval, nenechá si to líbit. Jeho táta na hřišti křičel, Markus nekřičí, ten jde a praští. Je svůj a spíš se bojím toho, aby se ta jeho vzpurnost a agresivita neodrazila ve vyšších ročnících, kde děti budou chtít uškodit, budou umět číst. Pokud by se to mělo dít, mělo se to opakovat, tak bych nekompromisně šla za přejmenováním," vysvětluje.

Co Erbová řekla o nástupu Řepky do vězení?

"Zatím užívám příjmení Řepková Bahenská z důvodu dětí. Přijde čas, kdy se těchto jmen ráda zbavím. Nikdo mi tak stejně neříká, jsem ráda, že jsem si udržela své rodné příjmení a velmi pyšně se k němu vrátím. Mám i pocit, že mě jména rodin exmanželů zatěžují, byť s ani jednou problém nemám. Se Zdeňkovou se nevídám, s Tomášovou ano. Ale ráda se vrátím k příjmení Erbová," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám