Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To jsou teda věci! Aňa Geislerová (48) patří bezesporu k našim nejlépe placeným herečkám, ale přesto se ukázalo, že má dluhy. Podle deníku Aha! Geislerová dluží za několik měsíců nezaplacenou elektřinu v bytě v pražské Lumírově ulici, který pronajímá. „Máme smlouvu s paní Geislerovou. Nepřeváděli jsme elektroměry, takže jí odevzdáváme nájem i se všemi poplatky. Na začátku minulého týdne nám odpojili elektřinu, takže je jasné, že to nebylo zaplaceno. Už týden nám neteče teplá voda, budeme se muset přestěhovat,“ postěžovala si mladá nájemnice, která byt herečky obývá.

Informaci potvrdil i zaměstnanec Pražské energetiky „ Ano, byt v Lumírově 526/3 je evidovaný na paní Geislerovou. Skutečně tam byla odpojena elektřina z důvodu neuhrazených poplatků. Paní Geislerová byla upomínána od dubna,“ potvrdil informaci jeden z operátorů.

Zdá se, že na uhrazení dlužné částky měla Geislerová poměrně dlouhou dobu. Otázkou zůstává, zda dluh vznikl z nepozornosti, či zda se herečka s rodinou dostala do finanční tísně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám