Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) promluvila o svém exmanželovi Tomáši Řepkovi (50). Tomu byl nařízen nástup trestu do ruzyňské věznice v Praze, kde si odsedí dva a půl roku. Lítost u Vlaďky rozhodně nehledejte.

"Ještě před několika měsíci jsem měla emoce, uměla jsem projevit lítost. Dneska ne. Mě se to netýká, říkám to velmi striktně. Nikdo si neuvědomuje, co se děje poslední tři roky, co se děje mým dětem, mé rodině. Byla jsem tady zhaněná, nikdo nebral ohledy na moji dceru a syna, dcera si to schytává slušně ve škole," řekla Super.cz Vlaďka.

"Markus měl dvoje narozeniny, kdy mu tatínek ani nezavolal. Já docházím na terapie každou středu, netajím se tím. Díky terapeutovi jsem oběma nohama pevně na zemi, jsem pracující máma, díky tomu si můžu dovolit pečovat o své děti. Jsem v kontaktu s odborníky, abych věděla, jak svým dětem odpovídat. Tomáš má občanský průkaz, je dospělý, věděl co dělá, dělal to vědomě. Byly doby, kdy mi ho bylo líto. Dnes už není. Dnes již lituju jen své děti," vysvětluje Vlaďka.

"Díky bohu jsem se z toho nezbláznila. Byla jsem nucená být v koutě, neodpovídat, nebránit se, nemít potřebuju se obhajovat z té špíny, která se veřejně psala, která je publikována v jeho knihách, být ponížená před celou republikou kvůli erotickým inzerátům. Sačilo. Lítost u mě nikdo nehledejte," říká rázně.

Nic pro ni ale nekončí. "Tomáš je a bude táta mého syna. Markus si uvědomuje jméno Řepka a já se modlím, aby jednou v životě jméno nesl tak, jak ho kdysi nesl Tomáš. Vybudoval si ho pílí a respektem. A dneska...?" uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám