Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nadměrné zadržování vody nastane, když se přílišné množství tekutin nahromadí ve vašem těle. Výsledkem mohou být otoky obličeje, břicha, rukou či končetin. Jde o otravnou a nehezkou situaci, dá se však přírodně a šetrně řešit. Nadměrné zadržování vody se dá lehce zpozorovat přibráním na váze mezi 1,5 až 2 kily během jediného dne. V tomto článku si ukážeme dva jednoduché kroky, jak problém řešit.

Užívání přesličky

Přeslička je jednou z nejstarších bylin používaných v medicíně. Existuje řada studií zaměřená právě na lékařské účinky přesličky. Látky, které přeslička obsahuje jako flavonoidy a fenolové kyseliny, mají antioxidanty, protizánětlivé účinky a pomáhají chránit játra. Dopad přesličky se dá přirovnat k diuretikům, tedy napomá vylučování vody z těla. Provedené klinické studie ukázaly, že výtažek z přesličky měl srovnatelný účinek jako diuretikum. Studie se dobrovolně zúčastnilo 36 zdravých mužů a výsledky mimo jiné prokázaly, že nedošlo ke změnám v hladinách elektrolytů v organismu. Nutno však podotknout, že i přes skvělé výsledky, pití čaje z přesličky není zrovna chuťově příjemná zkušenost.

Nejefektivnější doplněk stravy - jasně viditelné výsledky už za 10 dní

Nabízíme nejrychlejší způsob, jak se zbavit přebytečné vody - WaterOut Strong. Jedná se kombinaci přírodních extraktů z přesličky, pampelišky, opuncie, červeného vína, trubkovce osinatého, artyčoku a ostropestřce mariánského. Je nám jasné, že se ptáte sami sebe: „Může tato kombinace fungovat?“. Může, ale je zásadní, abyste si vybrali ten správný produkt. Byla by škoda marnit čas a utrácet peníze za něco, co nic nepřinese. WaterOut obsahuje přírodní extrakty, všechny jsou klinicky ověřené a stejně tak jejich účinky na hubnutí, detoxikaci těla a proces vylučování vody z těla. Využijte naší jedinečné nabídky a 30% slevu, kliknutím zde.

V čem je WaterOut jedinečný a co tento produkt dělá tak efektivním?

Tým, který stojí za tímto produktem vysvětluje, že jde především o kvalitu a prvotřídní ingredience zpracované prověřenými farmaceutickými metodami. Samozřejmě nejde o zázračný produkt, ale bez pochyby vám může pomoci vyřešit vaše problémy se zadržováním vody. Pokud tedy hledáte kvalitní doplňky stravy se správným dávkováním, WaterStrong Out je právě pro Vás. Složení patří mezi to nejlepší, co je na trhu - jasně dokázáno klinickými testy. Zkuste tento produkt teď a zaručeně nebudete litovat. Pomůže tak jako nic jiného, co je k dostání na trhu. Pořidťe si WaterOut Strong ještě dnes s touto skvělou slevou!

Další články

Načítám