Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drobounká Zoe Kravitz (30) a Karl Glusman (30) spolu randí už zhruba tři roky, a není to tak dávno, co herečce uklouzlo, že se zasnoubili. Podle US Weekly jsou už dokonce svoji. V tichosti prý uzavřeli sňatek ještě před větší veselkou, která byla původně plánovaná na červen.

Dceru zpěváka Lennyho Kravitze jsme mohli vidět například v seriálu Sedmilhářky nebo ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny.

Glusman, který se 188 cm převyšuje svou polovičku o celých 31 čísel, sice Kravitz plánoval požádat o ruku v Paříži, ale nakonec svůj záměr uskutečnil doma v teplákách, což herečka ocenila. „Bylo to skvělé. Jsem ráda, že to nebylo v Paříži,“ svěřila se koncem loňského roku časopisu Rolling Stone, a také doplnila, že začíná pomalu připravovat svatbu.

„Plánuji to pomalu, ale jistě. Je to trochu náročné, ale jsem nadšená. Dávám to tak nějak dohromady, tak mi držte palce,“ nechala se slyšet před pár měsíci. Vypadá to, že si herečka sňatek může odškrtnout ze seznamu a věnovat čas přípravám oslav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám