Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět se nechala vyfotit, jak ji Pán Bůh stvořil. Bývalá modelka a královna krásy z roku 1999 Helena Houdová (44) vyznává alternativní způsob života. Se svými třemi dětmi cestuje po světě a snaží se co nejvíce splynout s přírodou.

Blondýnka má vedle meditací v oblibě nejrůznější rituály, při kterých se mnohdy nechává fotit také nahá, nedávno sdílela snímek z pláže, kde byla ověšená jen světýlky. Tentokrát se bez šatů nechala vyfotit na kamenech v Mexiku, kde aktuálně pobývá.

„Budu týden bez elektřiny a wifiny tančit nahá uprostřed džungle a potápět se hluboko do duše své a svých 44 sester,“ svěřila se Houdová, která podle všeho pro stejně smýšlející ženy vymyslela rituál, kde se budou zabývat tématy jako je láska, sex a vztahy.

„Představte si 50 nahých žen, které tančí uprostřed džungle za úplňku, berou zpátky svoji sílu, včetně té sexuální, která jim byla po tisíce let vzata. My, čarodějky, jsme zpět a nastolujeme dobu posvátnosti, síly, lásky a soucítění a propojení s Matkou Zemí,“ vypsala se ze svých pocitů Houdová k fotce, kde je nahá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám